Mäkisen Liikennekoulu

pe 10-16

puhelin 05 453 0530
WhatsApp 050 453 0530

Etäteoriat ja ajo-opetus myös:

Hamina
Imatra
Kotka
Kouvola
Lahti
Savitaipale
Taavetti

Katso kurssit ja hinnat sekä ilmoittaudu klikkaamalla toimipistettä!

Opetuslupa

B-kortin suorittaminen opetusluvalla muuttui 1.1.2014. Autokoulussa käytävä pakollinen yhteisopetus poistui. Tarjoamme kuitenkin opetuksen tueksi edullisia opetuspaketteja.

·  Teoriatunnit ja oppimateriaalit 150 €

-19 tuntia teoriaopetusta autokoulussa
   -itseopiskelutehtävät
   -oppikirja
   -tunnukset teoriakokeen harjoitteluun

·  Ratapaketti 130 €

-opetus liukkaankelinradalla Imatralla
  -koulun auton käyttö
  -ratamaksu

·  Pimeäajo 95 €

-pimeänajo-opetus simulaattorilla
  -yhteenveto ja palaute ajosta

·  Ajotunnit (1½ ajotuntia) 100 €

-Opettajan kanssa voi esimerkiksi perehtyä oppilaan vaikeaksi kokemiin asioihin ja saada eväitä opetuksen jatkamiseen ja         kehityskohteisiin.

-Opettaja voi pitää myös ”harjoitusinssin”
    o    ajokoetta vastaava ajotunti
    o    laaja palautekeskustelu, jossa opettaja arvioi oppilaan valmiudet suorittaa ajokoe ja ajaa liikenteessä itsenäisesti

________________________________________________________________________________________________

Lisää tietoa saat toimistosta p. 05 453 0530 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Lue lisää opetusluvalla opettamisesta Liikenteen turvallisuusviraston sivuilta.